+90 216 606 22 04 +90 549 499 26 26
Hesap Bilgileri Online Bağış

10 Mart miraç kandilinde Afrika’da yetimlere iftarlar dağıtıyoruz.

Yetim ve yoksulların yemeğe çok ihtiyacı var, sizlerden gelen destekler onların hayatlarını kurtarıyor.

Özel günle de Afrika’da yetim ve yoksullara, göndermiş olduğunuz iftar emanetlerinizi ulaştırıyor, yetim ve yoksullara kardeş oluyoruz.

İftarlar hangi bölgelerde dağıtılıyor?

İftar bağışlarınızı, açlık, kuraklık ve sefalet içerisinde olan bölgeler belirlenip, yetimlere haberler salarak, yetimlerin koşuşturmaları ve sevinçleri arasında sofralar kurup, emanetleriniz olan iftarlarınızı dağıtıyoruz.

Afrika’nın Çad, Uganda, Moritanya, sudan, Zanzibar, Kamerun ülkelerin da sofralar kuruyor, sizlerin emanetleri ile yetimlerin yüzlerini güldürüyoruz.

İftar bağışı nedir?

İftar bağışı vermiş olduğumuz adak, akika, şükür kurbanlarınızı kesilerek, etlerini pişirip pilav üstü etle birlikte soflara koyarak, muz ile birlikte Afrikalı yetim ve yoksul kardeşlerimizin mutluluklarına ortak oluyoruz.

İftar bağışlarınız onlara hayat oluyor.



Neden mi Afrika?

Medeniyete Beşik Olmuş, Köklü Bir Tarihe Sahip Olan, Mazluma Kucak Açıp, Muhacirler Ağırlamış Yerdir Afrika. Yahut Zenginlikleri Gasp Edilmiş, İnsanları Köleleştirilmiş, Kıtlık, Hastalık, Kan ve Nifak Tohumları Ekilmiş, İmajı Bile Kirletilmiş Mahrum Kıta. ve O Kıtaya Sahip Olmak İsteyen Zihniyetin, Kanla Beslediği Sömürge Politikalarının Acı Sonuçları.

Detay
Nefes Ol Derneği Kimdir?

Savaş mağdurları, evsiz kalan, yetim, yoksul kalan kimsesizlerin sesi olmak için çıkmış olduğumuz bu yolda, durmadan haksızlıklara karşı, sesimizin çakacağını bildirmek isteriz. Yardım kuruluşları olarak dini değerlerimizi göz ederek yapılacak olan yardım faaliyetlerini güvenilir ekibimizle yürüterek, şeffaf bir şekilde çalışma disiplinimiz mevcuttur.

Detay
Yurtiçi Çalışmalarımız

Vermiş Olduğunuz Desteklerle 250 Kardeşimize Engelli Arabası Hediye Ettik, Sakarya’da ve Türkiye’mizin Birçok İlinde Camii İnşa Ettik, Mahmut Efendi Hazretlerimizin Sıhhat ve Afiyet Bulması İçin Yurtiçi ve Yurtdışı Olmak Üzere 100 Büyük Baş Kurban Kestik, Etlerini İhtiyaç Sahiplerine Dağıttık.

Detay
Bağış Sepetim (0)
Bağış sepetiniz şuan boş. Bağış Yap